Kinkybileiden F.A.Q.

Oletko tulossa bileisiin ensi kertaa? Älä hätäile, tässä vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Miten bileissä käyttäydytään?

Bile-etiketin voi kiteyttää konsensuaalisuuteen, kunnoitukseen ja turvallisuuteen. Lue koko käytösetiketti täältä.

Minkälaisia ihmisiä bileissä käy? Ovatko he aivan outoja?

Bileissä käy aivan tavallisia ihmisiä. He käyvät töissä tai opiskelevat ja harrastavat aivan normaaleja asioita. Heissä on heteroita ja homoja, perheellisiä ja sinkkuja, kaksikymppisiä ja kuusikymppisiä. Et voi erottaa heitä kadulla, sillä suurin osa ei halua mainostaa julkisesti taipumuksiaan esimerkiksi pukeutumisella. Seksuaalisuuteen he suhtautuvat keskivertoa avoimemmin, mutta tästä ei tehdä mitään numeroa; kun on muutaman kerran käynyt bileissä ja tutustunut muihin samanmielisiin, “normaaliväestön” ennakkoluulot ohitetaan olankohautuksella. Kinkyilyssä ei ole käännytysuskonnollisia piirteitä.

Mitä bileissä tehdään? Ovatko kyseessä orgiat, ja miten selviän niistä?

Bileet ovat yleensä peruskaavaltaan aivan tavallisten bileiden tapaiset: tavataan tuttuja, juodaan, musiikki pauhaa, kaikki ovat pukeutuneet parhaimpiinsa tai teeman mukaan. Alkuilta on enemmän tilanteen tarkkailua, juhlayleisön, laitteiden ja sisustuksen arviointia. Mitä pitemmälle ilta ehtii sitä useammat haluavat kokeilla rajojaan yleisön edessä. Jos kyseessä ovat maksulliset bileet, on yleensä tarjolla myös jonkinlaisia valmiita esityksiä.

Yleensä juhlapaikassa on erityinen tila varattu S/M-leikeissä käytettäville laitteille. Vaikka ihmiset yleensä korostavat sitä, että näissä leikeissä on tärkeämpää se mitä pään sisällä tapahtuu, on juhlatilanne hiukan toisenlainen. Juuri kenelläkään ei ole kotioloissa käytettävissään suurikokoisia kiinnitystelineitä tai esimerkiksi seksikeinua, joten tietty välineurheilumaisuus korostuu – on hauskaa kokeilla uusia vempaimia. Toisaalta monet meistä ovat ekshibitionisteja, jotka saavat omat kicksinsä yleisön läsnäolosta.

Bileissä on tarkka etiketti siitä, mitä saa tehdä, mitä ei. Ehdottomasti on kiellettyä mennä sekaantumaan toisten sessioon lupaa kysymättä. Et siis voi huitaista piiskalla ketään vain koska mielesi tekee kokeilla ja kukaan ei tunnu katsovan. Lähtökohtainen olettamus on myös, että Master tai Domina määrää mitä saa tai ei saa tehdä hänen orjalleen/orjattarelleen. Pariskunnat sopivat omat sääntönsä tuollaisia tilanteita varten, ja kuten S/M-sessioissa yleensäkin, edetään aina alistujan ehdoilla. Kenellekään ei siis tehdä mitään mitä hän ei itse halua.

SMFR:n bileissä ei ole aina käytössä dark room -tilaa. Mahdollisesta darkkarista kerrotaan bilemainoksissa erikseen.

Emme harrasta minkäänlaisten seuralaispalvelujen välittämistä.

Mitä minun kannattaa ottaa mukaani bileisiin?

Talon puolesta paikalla on laitteita ja kiinnityspaikkoja, mutta esimerkiksi hieromasauvat, nänninnipistimet tms. pienet tai hyvin henkilökohtaiset tavarat kannattaa pakata mukaan. Voit jättää ne kassissa narikkaan ja hakea tarvittaessa. Myös piiskat ovat yleensä henkilökohtaisia välineitä, kuten myös kahleet, kaulapannat ja talutushihnat, jotka kulkevatkin usein orjan tai orjattaren mukana pitkin iltaa. Jos jotakin oleellista puuttuu, niin yleensä monet mielellään lainaavat tarvikkeitaan.

Mitä bileissä saa tehdä?

Se mitä bileissä saa tehdä, on ennen kaikkea sinun ja partnerisi välinen asia. Niin kauan kuin kaikki sujuu molempien osapuolten toiveiden mukaan ja huomioitte sivullisten turvallisuuden, ei kukaan tule keskeyttämään mitään. Muista sekä maalaisjärjen sanelema huomaavaisuus, että juhlapaikan asettamat vaatimukset: ravintolaympäristö ei ole juhlien luonteesta huolimatta ihan sama asia kuin kotibileet.

Huomioi, että esimerkiksi seuraavat sessiosisällöt eivät ole sallittuja kaikissa ravitolatiloissa: neulaleikit, pitkät piiskat, eriteleikit, verileikit, penetroiva seksi (paneminen, fistaaminen jne.).

Tuntevatko kaikki muut toisensa? Tuijotetaanko minua kun olen yksin ensikertalaisena paikalla?

Kiinnostus S/M- ja fetissikulttuuria kohtaan kasvaa Suomessa kovaa vauhtia, joten jokaisissa bileissä on aivan takuulla ihmisiä, jotka ovat mukana ensimmäisiä kertoja. He eivät tunne sen enempää juhlavieraita kuin sinäkään. Kaikki haluavat tutustua uusiin ihmisiin, joten juttuseuran löytäminen ei ole ongelma. Bilepaikasta riippuen voit viettää iltasi myös tanssilattialla!

Onko pukuni liian rohkea?

Ei varmaankaan ole. Todennäköisempää on, että sinua hiukan harmittaa ettet kuitenkin ottanut sitä vielä paljastavampaa asua. Toisaalta myös perinteinen S/M-pukeutuminen on toisinaan aika kaavoittunutta (niittejä, nahkaa, mustaa, pvc:tä jne.), joten kannattaa miettiä, miten sitäkin voisi uudistaa. Asusi voi olla mielikuvituksellinen, kummallinen, värikäs, villi tai hauska, vaikket kaikkea paljastakaan.

Onko pukuni liian nössö?

Hmm… jos mietit noin, saattaa hyvinkin olla. Rintojen tai takapuolen näkyminen kokonaan ei ole lainkaan pahasta, annat vain itsestäsi rohkean vaikutelman!

Voiko bileisiin tulla yksin?

Voi, sillä kuten sanottua, suurin osa ihmisistä ei tunne toisiaan. Sosiaalisena tapahtumana juhlat ovat erinomainen tapa tutustua uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin joten rohkaise mielesi ja saavu paikalle avoimin mielin. Olet itse ratkaisevassa roolissa juhlien rennon ja vapaamielisen ilmapiirin luomisessa.

Jaa