Jäsenyys

Tervetuloa jäseneksi! Jäsenenä olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin. Jäseneksi liittyminen tapahtuu kätevästi Holvissa.

SMFR:n jäsenenä saat usein muita edullisemman sisäänpääsyn sekä SMFR:n että muiden kotimaisten kinky-yhdistysten tapahtumiin, minkä lisäksi useat yritykset tarjoavat etuja SMFR:n jäsenille. Jäsenenä pääset osallistumaan myös SMFR:n muihin tilaisuuksiin (mm. jäsenten saunailtoihin).

Syyskokous on vahvistanut vuoden 2022 jäsenmaksuksi yksittäisiltä jäseniltä 25€ ja parijäseniltä 40€ (edellytyksenä sama postiosoite). Ainaisjäsenmaksun suuruus on normaaliin verrattuna kaksitoistakertainen eli yksittäisiltä jäseniltä 300€ ja parijäseniltä 480€

Käsittelemme kaikki tiedot luottamuksellisesti. Tiedot ovat vain jäsenrekisteriämme varten, jotta voimme toimittaa sinulle jäsenkortin ja yhdistyksen virallisia tiedotteita. Maksettuasi jäsenmaksun postitamme sinulle jäsenkortin ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jäsenkirjeet ja -tiedotteet toimitamme ensisijaisesti sähköpostiisi. Mikäli kuitenkin haluat vastaanottaa nämä postiosoitteeseesi tai haluat noutaa jäsenkortin tulevista tapahtumistamme, pyydämme ilmoittamaan tästä sähköpostilla osoitteeseen membership@smfr.fi.
Pyydämme ystävällisesti myös kaikkia vanhoja jäseniä ilmoittamaan jäsenmaksua maksaessaan kaikki rekisteriimme tarvittavat tiedot ja vanhan jäsennumeronsa.

Jäsenyyden tarkistaminen

Voit tarkistaa jäsenyyden voimassaolon itse. Tarkistaminen onnistuu omatoimisesti web-selaimessa.

Avaa linkki http://www.smfr.fi/1/ ja syötä kenttään jäsenkortin numero siinä muodossa kuin se on kortissasi esim. SMFR-1234 ja paina tarkista-painiketta. Tämän jälkeen näet jäsenyytesi voimassaolon.

Jäsenetuudet

SMFR:llä on useita jäsenetuuksia tarjoavia yhteistyökumppaneita. Tällä hetkellä voimassa olevat etuudet (oikeus muutoksiin pidätetään):

• Keltainen Ruusu keltainenruusu.fi
Alennus -20% kaikista välineistä, leluista ja liukkareista voimassa olevalla jäsenkortilla (esitettävä oston yhteydessä kassalla).

• Sex Shop (Finland) www.sexshop.fi
Alennus -10% kaikista ostoksista näyttämällä voimassa olevaa SMFR-jäsenkorttia kassalla.

• ASMI asmi.fi
Työkoneiden ja fillareiden sisäkumeja sekä autojen hihnoja ja turvavöitä hyödyntävä ASMI on uniikki kuopiolainen käsityöyritys. Jokainen ASMIn tuote on suunniteltu ja valmistettu itse. ASMIn Anni tekee myös tilauksesta esimerkiksi kahleita yms. asiakkaan toiveiden mukaan.

Alennus -15% verkkokaupasta alennuskoodilla
tai myyntitapahtumista jäsenkorttia esittämällä Annilta itseltään. Alennus ei koske jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita.

Ota yhteyttä anni@asmi.fi tai puhelimitse 040 5032138.

• Aistien talo www.aistientalo.fi
Seksuaalineuvonta ja -terapiakäynnit SMFR:n jäsenille -20%.

Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista neuvontaa seksuaalisuuteen, seksiin ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit hakeutua neuvontaan yksin tai kumppanisi/kumppaneidesi kanssa.

• House of Simone www.houseofsimone.fi
Aidosta nahasta käsin valmistettuja uniikkeja koruja, asusteita ja piensisustustuotteita Kangasalta Suomesta. -10% alennus sähköpostitse tehdystä tilauksesta. Liitä viestiin mukaan myös jäsennumerosi.

• Anti-Shop www.antishop.fi
Suomen laajin hyvänolonkaupan valikoima. Antishopista löydät mm. seksiasut, -lelut, -välineet, seksikkäät kengät ja fetish-tuotteet.

Alennus -10% myymälässä (ei verkkokaupassa) Gummeruksenkatu 5
40100 Jyväskylä.

SM-Fetisisti Ryhmä ry

SMFR

Jaa